0.00

Initiatiefnemers

Justus Temme (1966) heeft zich verbonden aan de ThePowerGeneration als Managing Director. Hij heeft ruime vastgoed- en advieservaring in het (semi) publieke en private domein in tal van commerciele/management functies. De laatste jaren was hij als directeur van een shared service center actief op het snijvlak van IT en Vastgoed in de woningcorporatiebranche. Gezien de vele vraagstukken rondom het thema duurzaamheid, ziet hij het als een uitdaging om zijn kennis samen met die van de aangesloten partijen in te zetten om deze op te lossen.

Fred van Lemmen (1953) is  oprichter en aandeelhouder van ThePowerGeneration. Gedreven ondernemer. Meer dan 30 jaar ervaring in commerciële directiefuncties alsmede in het aansturen van bedrijven.  Altijd in uitdagende rollen in de ICT, zowel gericht op de consumenten markt als de zakelijke markt Commodore, Apple, KPN, T-Mobile).
Nu in staat zijn ervaring uit het bedrijfsleven te combineren met zijn gedrevenheid om met duurzame innovaties en producten/diensten bezig te zijn en het behoud van de aarde

Alex Holvoet (1970) is mede-oprichter en aandeelhouder van ThePowerGeneration. Met directie-ervaring in finance en product marketing in Telecom -van start-up tot groot bedrijf- wil hij nu de uitdaging aan om de passie voor duurzame   energie over te brengen op een hele grote groep en bij te dragen aan een betere wereld.

Allegiant is a business WordPress theme geared towards online businesses and agencies.

This theme is focused towards providing a complete showcase of your portfolio, sporting a full-page design that will surely wow your visitors.

Flickr Images