0.00

Veelgestelde vragen

Wat is ThePowerGeneration?

ThePowerGeneration helpt mensen slimmer om laten gaan met energie. Wij geloven dat wanneer we slim samenwerken, we veel geld en energie kunnen besparen zonder in te leveren op comfort. Door zoveel mogelijk gebruik maken van duurzaam opgewekte energie kunnen huishoudens al snel zo’n 30% CO2 uitstoot besparen!

Wat voor producten/diensten biedt ThePowerGeneration mij aan?

De producten en diensten van ThePowerGeneration zijn vrijblijvend en objectief. Ze zijn bedoeld je te helpen in het verduurzamen van je energieverbruik. Dit betekent niet alleen winst voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Maak een eigen PersonalPowerPlan om te kijken hoe jij kunt besparen.

Voor wie is ThePowerGeneration bedoeld?

Voor consumenten, inwoners, werknemers, gemeentes, werkgevers, verenigingen of wie dan ook die – samen met anderen – een bijdrage willen leveren aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd geld willen besparen.

Wat is er bijzonder/vernieuwend/anders aan het ThePowerGeneration ten opzichte van andere initiatieven?

ThePowerGeneration bundelt de kracht en het aanbod van alle in Nederland beschikbare aanbieders en initiatieven. We zijn een onafhankelijke en objectieve partij die winst wil behalen voor de gebruiker én de omgeving.

Hoe betrouwbaar zijn jullie adviezen?

Onze adviezen zijn gebaseerd op onze zienswijze en missie die ten grondslag ligt aan ThePowerGeneration. Wij werken samen met duurzame en professionele partijen en partners die ieder hun sporen in hun marktgebied hebben verdiend. Wij hebben een transparante werkwijze en staan permanent open voor nieuwe toetreders en aanbieders die kunnen helpen de doelstellingen van onze leden te realiseren. Door het gebruik van de social media hebben gebruikers de mogelijkheid hun ervaringen met ons en onze partners te delen.

Opereren jullie onafhankelijk van leveranciers?

Ja. We willen het complete aanbod in Nederland voor zover mogelijk inzichtelijk in kaart brengen en geven objectief advies dat het beste aansluit op jouw behoefte en acties uit jouw PersonalPowerPlan.

Hoe gaan jullie om met privacy, bijvoorbeeld inloggegevens en ingevoerde standen?

We hebben privacy hoog in het vaandel staan. Je kunt zelf aangeven of je je gegevens deelt met het hele platform, voor een selecte groep of dat je ze alleen zichtbaar houdt voor jezelf.

Hoe berekenen jullie de besparingen en bedragen?

Door het invullen van het PersonalPowerPlan geef je aan wat jouw verbruik is en wordt door ons aangegeven waar besparingen mogelijk zijn. Wij baseren dit op de kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd, onder andere door de hechte relaties met een aantal partners en organisaties die al jarenlang aktief zijn in deze markt.
Zodoende beschikken wij over de gegevens en cijfers die besparingen voor jou zouden kunnen opleveren. In geval je besluit over te gaan om bijvoorbeeld je gevel te laten isoleren, dan zal er een offerte worden gemaakt die volledig is afgestemd op jouw situatie, rekening houden met de mogelijkheden en ook onmogelijkheden in jouw woning.

Wat kost het en wat/wanneer gaat het me iets opleveren?

Energie besparen kan al vanaf dag één! Voor de rest is het afhankelijk van je PersonalPowerPlan en de acties die je neemt. Je kunt zelf kiezen. Door bewust om te gaan met energie zul je ontdekken dat je direct al 10% kunt besparen! Daarnaast kun je extra maatregelen nemen en producten aanschaffen waardoor je je verbruik verder kunt verlagen. Daarnaast kun je besluiten zelf energie op te gaan wekken. En misschien wel helemaal energie-onafhankelijk te worden! Je kunt in elk geval al direct gaan verdienen!

Werkt ThePowerGeneration met papier met het keurmerk FSC-papier?

Ja, het papier voldoet daar aan. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC aan. Voor een duurzame markt en verantwoord bosbeheer.

Wat zijn de voordelen van ThePowerGeneration voor gemeentes of werkgevers?

Met een grote groep mensen kun je samen voor veel besparing zorgen. De belangrijkste redenen om medewerkers het aanbod te doen om lid te worden van ThePowerGeneration zijn:

 • Past goed binnen de missie/klantwaarden (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid) van de organisatie
 • Past goed binnen Het Nieuwe Werken
 • Verhoogt de medewerkertevredenheid

Wat zijn de voordelen van ThePowerGeneration voor werknemers?

 • Inzicht in energieverbruik en besparingsmogelijkheden; meten = weten
 • Het hebben van een PersonalPowerPlan dat een leidraad is voor de besparingen en de acties die kunnen worden genomen om energie-onafhankelijker te worden alsmede te besparen
 • Besparing van energiekosten (tot wel 20% en meer, minimaal € 100,-)
 • Bijdrage aan vermindering CO2
 • Gemakkelijk en eenvoudig besparingen te realiseren en over te gaan op duurzamere vormen van energieopwekking
 • Hulp bij aanvragen/aanschaffen besparende apparatuur
 • Toegang tot relevante info en tot netwerk van collega’s en mensen met affiniteit rondom dit thema
 • Fun & game: energie is leuk!

Na kennismaking en eerste inzichten en besparingen zijn in volgende fase de zijn de voordelen:

 • One-stop-shop voor aanschaf slimme energie en lifestyle producten
 • Zelf bepalen, zelf energie opwekken onafhankelijk van traditionele aanbieders
 • Duurzaam, zonder eigen (grote) investering

Moet ik zelf nog wat regelen wanneer ik me bij jullie aansluit of regelen jullie alles?

We bieden een totaalpakket aan, waardoor je zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Dingen eenvoudig houden is in onze ogen één van de belangrijkste vereisten om impact te maken en dit streven we dan ook na. Het enige dat je doet is inzage geven in je huidige energieverbruik en je wensen. Dat doe je door de laatste energie-rekening te nemen en je energieverbruik van het laatste jaar (gas en electra) in te voeren alsmede een aantal vragen in te vullen. Je PersonalPowerPlan geeft dan de stappen aan die je kunt nemen, deels kun je dit zelf doen deels kun je dit over laten aan ThePowerGeneration.

Ik heb een gelimiteerd budget om uit te geven. Wat zijn mijn opties?

ThePowerGeneration is voor iedereen. Je kunt klein beginnen. Of je nu in een kamer of flat woont of in een vrijstaand huis, verduurzaming kun je direct inzetten. Je kunt natuurlijk ook direct groot beginnen, wat op termijn nóg meer geld bespaart. Voor welk plan je ook kiest, je investering haal je er gegarandeerd uit (afhankelijk van de keuze en terugverdientijd).

Hoe eenvoudig is het om mijn PersonalPowerPlan te implementeren?

Het begint met het invullen van de vragenlijst. Dat kost je enkele minuten. Regelmatig ontvang je van ThePowerGeneration berichten over nieuwe ontwikkelingen en over de volgende stap die je kunt zetten. Veel kun je zelf doen, voor andere zaken zijn professionals voor nodig. Bijvoorbeeld voor het aanbrengen van isolatie in spouwmuren of het aansluiten van zonnepanelen in je meterkast. Maar daar helpen wij graag bij en maken het je op die manier gemakkelijk!

Hoe kan ik mijn deelname beëindigen?

Je hebt je aangemeld bij ThePowerGeneration. Je kunt het altijd opzeggen. Je ontvangt dan niet meer de regelmatige update en inzicht in je verbruik. De voordelen en kortingen die zijn verkregen van onze leveranciers voor de leden komen dan ook te vervallen.

Wat is mijn rol als gemeente of werkgever wanneer we gekozen hebben voor ThePowerGeneration?

Dat is afhankelijk van het bedrijf. Er zijn gemeentes en bedrijven die daarvoor een heel programma maken en bijvoorbeeld in lunchpauzes of tijdens bijeenkomsten mensen informeren over de mogelijkheden en de behaalde resultaten. Ook zijn er bedrijven die de medewerkers alleen de mogelijkheid bieden zich aan te melden.

Wat is mijn rol als werknemer wanneer ik een PersonalPowerPlan implementeer?

De rol van werknemer is hetzelfde als die voor consumenten of inwoners die lid zijn geworden van ThePowerGeneration:

 • Inzicht hebben in energieverbruik en daar stappen voor nemen
 • Bijdragen aan vermindering CO2
 • Duurzamere levensstijl
 • Onafhankelijk zijn, zelf stappen kunnen bepalen
 • Kosten besparen
 • Onderdeel zijn van een netwerk en een community

Hoe kunnen we binnen een gemeente of bedrijf onze werknemers meekrijgen om lid te worden van ThePowerGeneration?

Niet iedereen zal vanaf dag een aktief zijn. Een grote groep mensen is er lang mee bezig en zou nog meer willen weten over de te nemen stappen, zeker als deze ook tot kostenbesparing kunnen leiden. Dat zijn de mensen die het eerste meegaan. Een andere groep is nog afwachtend. Door het samen te doen als bedrijf en er regelmatig ruchtbaarheid aan te geven, zullen ook de mensen die wat afwachtend zijn, ook enthousiast gaan worden. Belangrijk is dus om het samen te doen. Wanneer je een hecht teamgevoel kweekt, waarin iedereen wint én iedereen zijn eigen wensen binnen kan brengen, wordt er winst behaald op individueel én op groepsniveau. Het is belangrijk dat medewerkers begrijpen waarom dit wordt voorgelegd. Het is voor iedere Nederlander die geeft om onze planeet en om zijn/haar portemonnee!

Kan de ThePowerGeneration ook ingezet worden voor een deel van de werknemers in plaats van voor iedereen?

Zoals hiervoor al is aangegeven, zal niet iedereen van dag een meegaan. Dat hoeft ook niet. Belangrijk is in eerste instantie de mensen die enthousiast zijn en gewacht hebben op een organisatie als ThePowerGeneration om die te gaan bedienen. De volgende fase is om de ‘achterblijvers’ ook enthousiast te maken. Dat is een taak van de collega’s die wel al meedoen en van ThePowerGeneration!

Allegiant is a business WordPress theme geared towards online businesses and agencies.

This theme is focused towards providing a complete showcase of your portfolio, sporting a full-page design that will surely wow your visitors.

Flickr Images