0.00

Verwarming

De verwarmingsketelketel wordt gestookt met gas en gas is vaak het grootste deel van je energierekening. Daarnaast is er een trend in Nederland om huizen te gaan bouwen zonder gas-aansluiting. Dat is in veel bestaande woningen niet direct te realiseren, maar de technieken die daarvoor gebruikt worden, zouden wel in overweging kunnen worden genomen bij het vervangen van je ketel.

Een goede keuze –voor je portemonnee en de aarde!- is een zuinige Hr-ketel met een slimme thermostaat. Een combinatie met vloerverwarming, warmtepomp of zonneboiler is nog zuiniger en milieuvriendelijker! Vergeet niet dat in alle gevallen een goede isolatie van je huis essentieel is om niet onnodig energie te verliezen!

Wil je graag meer weten over te nieuwe mogelijkheden rond verwarmen? Overstappen naar electrische verwarming, of een onderhoudscontract voor je huidige installatie met het idee om later over te stappen?

 

Allegiant is a business WordPress theme geared towards online businesses and agencies.

This theme is focused towards providing a complete showcase of your portfolio, sporting a full-page design that will surely wow your visitors.

Flickr Images